top of page

Bokmässan, here I come!

Imorgon är det äntligen dags! Dagen jag har väntat på i minst ett halvår! Jag är så taggad och nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen, ska jag skratta eller gråta? Det känns som om jag skulle kunna göra båda delarna just nu, inklusive att spy men det hoppas jag att jag inte kommer göra ;) Jag längtar mest att klockan ska bli 15.00 på lördag när lanseringen är över! Okej, jag längtar väldigt mycket till 14.00 på lördag också men det är lite mer av en nervös längtan :) Jag ska försöka få mamma eller Agnes att spela in mitt framträdande så ni också kan ta del av det :D Men fram tills dess får ni tänka på mig och hålla alla fingrar och tår ni har och bara orkar!


Puss & Kram!

9 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Vill du bli min kompis?

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandm

bottom of page