Sök
  • Adéle Jordan

Bokmässan, here I come!

Imorgon är det äntligen dags! Dagen jag har väntat på i minst ett halvår! Jag är så taggad och nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen, ska jag skratta eller gråta? Det känns som om jag skulle kunna göra båda delarna just nu, inklusive att spy men det hoppas jag att jag inte kommer göra ;) Jag längtar mest att klockan ska bli 15.00 på lördag när lanseringen är över! Okej, jag längtar väldigt mycket till 14.00 på lördag också men det är lite mer av en nervös längtan :) Jag ska försöka få mamma eller Agnes att spela in mitt framträdande så ni också kan ta del av det :D Men fram tills dess får ni tänka på mig och hålla alla fingrar och tår ni har och bara orkar!


Puss & Kram!

9 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Från oss alla till er alla...

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

Recensioner, Westlife och ett halvfärdigt slut!

Jaha, jag skrev visst sist att det inte skulle dröja så länge innan nästa inlägg, men, men... That's life I guess! Vad har hänt sedan dess förutom att jag har pyntat hela lägenheten? Jo, jag har fått

Nu sätter vi fart!

Hej på er! Det var länge sedan! Tyvärr :( Så vad har hänt i era liv? Här har det inte hänt så mycket, eller? Förra helgen var jag på Litteraturens Lördag här på Stadsbiblioteket i Örebro, en liten min