top of page

Debutantblogginlägg och en första recension!

Ledsen att det har gått så lång tid till sen sist men det har varit lite mycket på sistone som ni kanske kan utläsa från rubriken! Okej, vart ska jag börja? Jo, förra helgen började jag skriva på mitt gästblogginlägg för Debutantbloggen (som ni antingen hittar på debutantbloggen.se eller via min Facebooksida) :) Innan jag började visste jag inte vad jag skulle skriva och dessutom hade jag fått för mig att det bara fick vara på max 300 ord! Hur i helvete skulle det gå till?! Men när jag väl började gick det som på räls och det visade sig dessutom att jag enligt instruktionerna fick skriva mellan 500 - 700 ord istället för endast 300 :D Yay! Så då kunde jag lägga till lite och om jag får säga det själv blev det riktigt jävla bra! Och jag höll deadlinen! Sen när det var avklarat fick jag ta del av min första recension från en bokrecensent på Instagram som ville läsa och recensera min bok :) Fyra hjärtan fick jag för den :D Egentligen tre hjärtan och ett plus men i det här fallet väljer jag att avrunda uppåt ;) Och mitt i allt har jag börjat på min nästa bok! Jag ser verkligen framemot att se hur det kommer att gå för alla inblandade, jag vet ju typ allt som ska hända men de kan ju komma att överraska mig totalt och det ska bli spännande att få ta del av! Det har även hänt en sak till men det här inlägget blev så långt så jag tror jag avvaktar lite med det så får ni något att fundera och längta till ;) Glad första Novent!


Puss & Kram

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page