Sök
  • Adéle Jordan

Det där gick ju bra!

Eller jag tror i alla fall det, det kändes åtminstone bra under och efteråt! Slutresultatet får vi vänta på i två veckor till. Okej, nu ska jag inte retas med er längre eller dra ut på det mer ;) Jag ska bara säga som det är. Vad som har hänt. Är ni beredda? I måndags ringde Örebroar'n upp mig efter att jag hade skickat in ett pressmeddelande och ville göra en intervju! Självklart sa jag ja och idag kom en trevlig kvinna hem till mig och plötsligt hade jag gjort min första intervju för en tidning som författare! STORT!! Om jag var nervös? Gissa tre gånger ;) Eftersom den kommer ut på onsdagar och det är onsdag idag så blir artikeln inte publicerad förrän den 11:e september, de hade redan någon som skulle få platsen nästa vecka. Men både jag och hon som skötte intervjun tyckte att det var lika bra, då är det ju bara två veckor kvar till själva Bokmässan, så håll ögonen öppna den dagen! Nu ska jag ta och käka lite. Ha det bra!


Puss & Kram

7 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Från oss alla till er alla...

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

Recensioner, Westlife och ett halvfärdigt slut!

Jaha, jag skrev visst sist att det inte skulle dröja så länge innan nästa inlägg, men, men... That's life I guess! Vad har hänt sedan dess förutom att jag har pyntat hela lägenheten? Jo, jag har fått

Nu sätter vi fart!

Hej på er! Det var länge sedan! Tyvärr :( Så vad har hänt i era liv? Här har det inte hänt så mycket, eller? Förra helgen var jag på Litteraturens Lördag här på Stadsbiblioteket i Örebro, en liten min