top of page

Det där gick ju bra!

Eller jag tror i alla fall det, det kändes åtminstone bra under och efteråt! Slutresultatet får vi vänta på i två veckor till. Okej, nu ska jag inte retas med er längre eller dra ut på det mer ;) Jag ska bara säga som det är. Vad som har hänt. Är ni beredda? I måndags ringde Örebroar'n upp mig efter att jag hade skickat in ett pressmeddelande och ville göra en intervju! Självklart sa jag ja och idag kom en trevlig kvinna hem till mig och plötsligt hade jag gjort min första intervju för en tidning som författare! STORT!! Om jag var nervös? Gissa tre gånger ;) Eftersom den kommer ut på onsdagar och det är onsdag idag så blir artikeln inte publicerad förrän den 11:e september, de hade redan någon som skulle få platsen nästa vecka. Men både jag och hon som skötte intervjun tyckte att det var lika bra, då är det ju bara två veckor kvar till själva Bokmässan, så håll ögonen öppna den dagen! Nu ska jag ta och käka lite. Ha det bra!


Puss & Kram

8 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Vill du bli min kompis?

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandm

bottom of page