top of page

Det där gick ju bra!

Eller jag tror i alla fall det, det kändes åtminstone bra under och efteråt! Slutresultatet får vi vänta på i två veckor till. Okej, nu ska jag inte retas med er längre eller dra ut på det mer ;) Jag ska bara säga som det är. Vad som har hänt. Är ni beredda? I måndags ringde Örebroar'n upp mig efter att jag hade skickat in ett pressmeddelande och ville göra en intervju! Självklart sa jag ja och idag kom en trevlig kvinna hem till mig och plötsligt hade jag gjort min första intervju för en tidning som författare! STORT!! Om jag var nervös? Gissa tre gånger ;) Eftersom den kommer ut på onsdagar och det är onsdag idag så blir artikeln inte publicerad förrän den 11:e september, de hade redan någon som skulle få platsen nästa vecka. Men både jag och hon som skötte intervjun tyckte att det var lika bra, då är det ju bara två veckor kvar till själva Bokmässan, så håll ögonen öppna den dagen! Nu ska jag ta och käka lite. Ha det bra!


Puss & Kram

8 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej allihopa! Det var ett tag sedan jag skrev sist, jag vet. Så hur är det med er? Själv är det bra. Förutom att jag blev moster för andra gången idag har det varit fullt upp det här året! Med vadå ka

Boklanseringen är i full gång och på söndag är det min tur att prata om min nya bok på zoom och jag hoppas att så många av er kan/vill hänga på! Under tiden bjuder jag här på min första intervju som j

Boktrailer

bottom of page