top of page

En sträng till på min lyra!


Lite drygt en vecka har gått sedan årets Bokmässa i Göteborg! Och lika kul som det var att vara där, lika skönt var det att komma hem igen. För man blir väldigt trött, både i kropp och knopp så det är rätt så skönt på ett sätt att det bara är en gång om året! Men jag ska inte ljuga, jag längtar redan lite till nästa år! För förutom att försöka sälja mina böcker (jag sålde faktiskt en bok) är det så roligt att gå och lyssna på och mingla med andra författare, och köpa deras böcker också givetvis. Ni författare som läser det här men som inte köpte mina böcker i gengäld, ni vet var ni kan hitta mig och mina böcker ;)


En annan rolig sak som hände i samband med årets Bokmässa var att jag äntligen tog min examen och fick på plats mitt diplom! Så nu är jag diplomerad manusutvecklande lektör, yay! Vad betyder det då? Jo, att om ni har ett råmanus liggandes i genrerna feelgood, romance och mysdeckare och behöver en genomgång med ett par fräscha ögon så kan jag mycket väl vara rätt person att läsa det! Det kan även gälla andra genrer så spana in min hemsida och maila mig sen om det låter intressant!


Senare ska jag försöka lägga ut lite bilder från Bokmässan här, på Facebook och/eller Instagram så stay tuned!


Puss & Kram!

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page