top of page

Ett steg närmare!

Nu märker man att det börjar dra ihop sig! Bara 18 dagar kvar nu och idag, äntligen, skickade jag boken för provtryck :D En väldigt läskig men härlig känsla! Jag längtar verkligen tills böckerna kommer, borde bli någongång i början av nästa vecka :) Jag har redan planerat hur jag ska filma samtidigt som jag öppnar paketet, för att föreviga ögonblicket, och sen lägga upp det på Facebook, Twitter, Instagram och här på bloggen och hemsidan! Och sen är det dags för Bokmässan! Hur coolt är inte det? Nu ska jag fortsätta titta på Glamour :)


Puss & Kram!

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandm

bottom of page