top of page

Ett steg närmare!

Nu märker man att det börjar dra ihop sig! Bara 18 dagar kvar nu och idag, äntligen, skickade jag boken för provtryck :D En väldigt läskig men härlig känsla! Jag längtar verkligen tills böckerna kommer, borde bli någongång i början av nästa vecka :) Jag har redan planerat hur jag ska filma samtidigt som jag öppnar paketet, för att föreviga ögonblicket, och sen lägga upp det på Facebook, Twitter, Instagram och här på bloggen och hemsidan! Och sen är det dags för Bokmässan! Hur coolt är inte det? Nu ska jag fortsätta titta på Glamour :)


Puss & Kram!

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Boklanseringen är i full gång och på söndag är det min tur att prata om min nya bok på zoom och jag hoppas att så många av er kan/vill hänga på! Under tiden bjuder jag här på min första intervju som j

Boktrailer

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

bottom of page