Sök
  • Adéle Jordan

Ett steg närmare!

Nu märker man att det börjar dra ihop sig! Bara 18 dagar kvar nu och idag, äntligen, skickade jag boken för provtryck :D En väldigt läskig men härlig känsla! Jag längtar verkligen tills böckerna kommer, borde bli någongång i början av nästa vecka :) Jag har redan planerat hur jag ska filma samtidigt som jag öppnar paketet, för att föreviga ögonblicket, och sen lägga upp det på Facebook, Twitter, Instagram och här på bloggen och hemsidan! Och sen är det dags för Bokmässan! Hur coolt är inte det? Nu ska jag fortsätta titta på Glamour :)


Puss & Kram!

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Från oss alla till er alla...

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

Recensioner, Westlife och ett halvfärdigt slut!

Jaha, jag skrev visst sist att det inte skulle dröja så länge innan nästa inlägg, men, men... That's life I guess! Vad har hänt sedan dess förutom att jag har pyntat hela lägenheten? Jo, jag har fått

Nu sätter vi fart!

Hej på er! Det var länge sedan! Tyvärr :( Så vad har hänt i era liv? Här har det inte hänt så mycket, eller? Förra helgen var jag på Litteraturens Lördag här på Stadsbiblioteket i Örebro, en liten min