top of page

Från oss alla till er alla...

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (ifall det här blir mitt sista inlägg för i år) :D! Det har varit ett händelserikt år och jag, eller vi, vill tacka er alla för att ni ville följa med på resan! Snart börjar förberedelserna för nästa års äventyr på riktigt och jag hoppas självklart att ni kommer med på även den :) Nu väntar lite julklappsrim, uppesittarkväll, julfirande och kanske lite skrivande om jag har tur :) Ha en fin och skön jul och ta hand om er så hörs och ses vi snart igen! God Jul!


Puss & Kram!

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page