Sök
  • Adéle Jordan

Från oss alla till er alla...

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (ifall det här blir mitt sista inlägg för i år) :D! Det har varit ett händelserikt år och jag, eller vi, vill tacka er alla för att ni ville följa med på resan! Snart börjar förberedelserna för nästa års äventyr på riktigt och jag hoppas självklart att ni kommer med på även den :) Nu väntar lite julklappsrim, uppesittarkväll, julfirande och kanske lite skrivande om jag har tur :) Ha en fin och skön jul och ta hand om er så hörs och ses vi snart igen! God Jul!


Puss & Kram!

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Recensioner, Westlife och ett halvfärdigt slut!

Jaha, jag skrev visst sist att det inte skulle dröja så länge innan nästa inlägg, men, men... That's life I guess! Vad har hänt sedan dess förutom att jag har pyntat hela lägenheten? Jo, jag har fått

Nu sätter vi fart!

Hej på er! Det var länge sedan! Tyvärr :( Så vad har hänt i era liv? Här har det inte hänt så mycket, eller? Förra helgen var jag på Litteraturens Lördag här på Stadsbiblioteket i Örebro, en liten min

Debutantblogginlägg och en första recension!

Ledsen att det har gått så lång tid till sen sist men det har varit lite mycket på sistone som ni kanske kan utläsa från rubriken! Okej, vart ska jag börja? Jo, förra helgen började jag skriva på mitt