top of page

Härligt, härligt men jobbigt, jobbigt!

Jaha, snart har det gått en månad sedan jag satte punkt för första utkastet av råmanuset och skickade det till redaktör! De första två veckorna njöt jag riktigt ordentligt, hade äntligen tid att ta igen alla serier och böcker jag varit tvungen att skjuta upp, askul och väldigt skönt! Men de senaste veckorna har jag börjat känna av skrivsuget och varje gång jag kollar mailen hoppas jag på ett svar som gör att jag kan komma vidare, men inget än så länge. Jag skulle kunna börja på baksidestexten men riktigt så desperat är jag inte... än ;) Nej, jag tar nog och fortsätter med mitt läsande. Var ju på bokrean förra veckan och kom inte hem tomhänt precis! Gjorde ni? Och hur hanterar ni när ni måste vänta på något? Har ni något tips på hur man inte går och tänker på det man vill ska hända? Ha en bra vecka!

Puss & Kram!
13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vill du bli min kompis?

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandm

Comments


bottom of page