top of page

Min första intervju för i år!

Boklanseringen är i full gång och på söndag är det min tur att prata om min nya bok på zoom och jag hoppas att så många av er kan/vill hänga på! Under tiden bjuder jag här på min första intervju som jag gjorde förra veckan med min redaktör! Hoppas vi ses och hörs snart!


Puss & Kram!


P.S. Ni har väl inte missat att ni nu kan beställa min senaste bok? :)


https://youtu.be/yDJyDqJ7Pb0

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Boktrailer

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

Jaha, jag skrev visst sist att det inte skulle dröja så länge innan nästa inlägg, men, men... That's life I guess! Vad har hänt sedan dess förutom att jag har pyntat hela lägenheten? Jo, jag har fått

bottom of page