top of page

Morgondagens inspelning är gjord!

Jag har idag varit med på Litterära konsulters Skriv-TV som sänds på fredagar (imorgon) klockan 15.00 på deras Facebook sida, missa inte det! Annars då? Jo, jag har tyvärr inte kunnat göra några uppdateringar på grund av att jag inte haft något internet tack vare de nedrans rackarna Telenor och detta eländiga öppna fibernät som inte har kommit igång än! Järnspikar vad arg jag är på de och att ringa var och varannan dag utan att få någon lösning på problemet är ta mig tusan inte roligt längre! Nej, fy bubblans vad arg jag har varit i 17 dagar nu! Och attans vad det ställer till med problem för en sådan som mig som är relativt beroende av det i mitt jobb! Apropå jobb så har jag skrivit en lista på saker som ska, troligtvis, vara med i nästa bok :) Men man vet ju aldrig, sånt kan ändra sig fort har jag lärt mig ;) Hu jeda mig vad spännande det ska bli! Nu ska jag ta och läsa lite i Ninni Schulmans senaste bok om mord och andra hemskheter, Gud bevare oss!


Puss & Kram

22 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej allihopa! Det var ett tag sedan jag skrev sist, jag vet. Så hur är det med er? Själv är det bra. Förutom att jag blev moster för andra gången idag har det varit fullt upp det här året! Med vadå ka

Boklanseringen är i full gång och på söndag är det min tur att prata om min nya bok på zoom och jag hoppas att så många av er kan/vill hänga på! Under tiden bjuder jag här på min första intervju som j

Boktrailer

bottom of page