top of page

NaNoWriMo och julböcker!

Hej allihopa!


Ja, nu börjar sannerligen en intensiv period, eller jag kanske borde säga två intensiva perioder i mitt liv! Den ena har jag redan vår inne på lite grann, nämligen NaNoWriMo (att skriva en hel bok på en månad typ), och jag kan glädjande nog berätta att jag har fått skrivkompisar, yay! Den andra intensiva perioden är att det äntligen är dags att börja läsa julböcker, också yay! Men det kan också vara lika stressigt att läsa julböcker som att själv skriva böcker. Varför? Jo, det finns sååå många jag vill läsa så det är svårt att veta var man ska börja! Plus att dagarna bara har ett x antal timmar att hinna med allt på. Jag har i alla fall börjat på min första julbok för den här perioden, nämligen Alla hjärtans jul av Catherine Walsh! So far, so good! Läser ni julböcker? När börjar ni i så fall? Har ni någon/några favoriter? Lite roligt tycker jag att det är att jag ska försöka mig på att skriva en julbok på självaste NaNoWriMo! Om jag inte tröttnar och kör på mitt andra projekt istället, vi får se helt enkelt. Ha en fortsatt trevlig söndag och avslutning på helgen!


Puss & Kram!P.S Hur många av dessa julböcker kommer du läsa och finns det några andra som du har tänkt läsa som inte är med här?

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vill du bli min kompis?

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandm

Comments


bottom of page