top of page

Nu sätter vi fart!

Hej på er! Det var länge sedan! Tyvärr :( Så vad har hänt i era liv? Här har det inte hänt så mycket, eller? Förra helgen var jag på Litteraturens Lördag här på Stadsbiblioteket i Örebro, en liten minibokmässa där författarna, inklusive mig, hade ett eget bokbord med sina verk :) Det var jätteroligt! Av 10 böcker som jag hade med mig sålde jag fyra stycken :D Yay! Och det med mina vänner gjorde att jag gick med vinst! Utöver den lilla detaljen var det skitkul att bara prata med alla människor som gick runt hela tiden :) Jag försökte hela tiden sätta på min bästa säljarapproach, (vet inte om det stavas så eller om det ens finns ett ord som heter så), och ibland funkade det, ibland inte ;) Där upptäckte jag vad världen är liten ändå för vad är oddsen att jag skulle få ett bord bredvid en före detta volleybollspelare och en Irlandfantast? (Det var två personer som hade samarbetat bok, det var alltså inte en person som var allt det här och det var bara ett bord). Anna, förstör inte det här nu genom att säga att det är ett litet område eller liknande. Just let me have my moment, please! Anyway, jag har också träffat en kvinna som ska bli min mentor och hon är jättetrevlig :) Hon gav mig tipset att inte tänka på vad andra vill eller förväntar sig när jag sa att jag hade fastnat i mitt skrivande! Så det ska jag tänka på när jag nu ska sätta fart och skriva på min nästa bok :) Ja, det får väl vara det för nu vill jag verkligen skriva! Återkommer med ett inte allt för stort hopp emellan och då blir det nog lite boktips :) Ha det bra så länge!


Puss & Kram

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page