Sök
  • Adéle Jordan

Om en vecka är allt över!

Eller så har det bara börjat? Ja, det låter lite roligare :) Men på ett sätt är det faktiskt över. Jag menar så här: Ett kapitel kommer stängas. Ett kapitel som har varit roligt, jobbigt, stressigt, utmanande, häftigt, fantastiskt, irriterande, känslosamt, slitigt och helt underbart! Nu öppnar sig istället ett annat kapitel som förhoppningsvis kommer bjuda på allt det gamla och mycket mer! Jag ser framemot det och att ni äntligen ska få läsa min bok, min bebis :) Den här veckan har det hänt en massa: Jag har fått mina böcker som nu ligger i min resväska som jag ska ha med mig till Bokmässan :D Jag har varit med i en lokal tidning, stort! Och så har jag även fått adresser till personer som jag ska skicka ut några böcker till i form av vinnare i en tävling, recensenter och antagning till ett författarförbund! Om det hände så här mycket den här veckan, hur mycket kommer inte hända nästa vecka?! Kanske är lika bra att gå och lägga sig nu och försöka att inte grubbla över den skumma (enligt mig) bokklubbsboken jag precis läst ut. Just det! Med hjälp av min duktiga och snälla kusin Markus ska min webshop vara igång :D In och shoppa med er ;) Nästa vecka hoppas jag att boken även finns i andra nätbokhandlar :) Så köp, läs, tipsa, blogga och recensera ihjäl er :) Och med det säger jag godnatt!


Puss & Kram!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Från oss alla till er alla...

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

Recensioner, Westlife och ett halvfärdigt slut!

Jaha, jag skrev visst sist att det inte skulle dröja så länge innan nästa inlägg, men, men... That's life I guess! Vad har hänt sedan dess förutom att jag har pyntat hela lägenheten? Jo, jag har fått

Nu sätter vi fart!

Hej på er! Det var länge sedan! Tyvärr :( Så vad har hänt i era liv? Här har det inte hänt så mycket, eller? Förra helgen var jag på Litteraturens Lördag här på Stadsbiblioteket i Örebro, en liten min