top of page

Så roligt att jag vill göra om det!

Ja, Bokmässan var verkligen en jätterolig upplevelse, men också en nervös sådan! Men nervositeten försvann när jag och min redaktör Ann klev upp på scenen för att prata om boken, vilken härlig känsla och så bra det gick :D Det gick så bra att jag senare på kvällen ville göra om det, och det fick jag även göra dagen efter! Japp, så kan det gå när man inte tänker innan man pratar och när det finns lediga tider kvar ;) Så jag fick prata om min bok en gång till och mamma fick en ny chans att filma eftersom hon missade början första gången, men tror ni hon lyckades? Nej, hon fick inte med början den här gången heller! Lyckligtvis filmade en annan som var med i bokprojektet hela intervjun som dessutom sändes live på Facebook! Hur som helst, allting gick jättebra och nu har jag satt upp ett mål inför nästa års Bokmässa så det är bara att börja skriva på nästa bok :D Sen har jag ett viktigt beslut att fatta men mer om det senare, nu skulle jag vilja att alla köper, läser, recenserar och tipsar om Kärlek, Svek & Smaragder så nästa års dröm blir verklighet :)


Puss & Kram

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page