top of page

Tack för den här helgen!

Efter hektiska veckor där man känner hur stressen kryper in på en kan det vara skönt med en lugn och avslappnad helg, och det var precis vad jag fick! Jag var nämligen hemma i Vingåker med familjen och åt massor med ost, sträckkollade på hela den senaste säsongen av Younger, gick på mitt kusinbarns dop och avslutade med lite Formel 1 :) Bättre kan det knappast bli! Förutom att jag inte riktigt slappnade av. Nej, för på dopet fick jag inspiration till min nästa bok, men jag är dock inte övertygad om att det faktiskt kommer innehålla ett dop. Man vet aldrig men det lutar mot ett nej, hursomhelst så blev jag inspirerad att börja skriva ner lite tankar jag har inför nästa projekt innan jag glömmer bort dom! Och det ska jag göra med start på nästa vecka, som bara är några minuter borta. Med andra ord: Dags att gå och lägga sig och vila upp sig inför ännu en hektisk vecka!


Godnatt!

30 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vill du bli min kompis?

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandm

bottom of page