Sök
  • Adéle Jordan

Välkommen hit!

Hej hej! Om ni läser det här har ni hittat till min hemsida. Vad roligt! Det var rätt så kämpigt att få igång den, men tack vare min kusin Markus och lite jävlaranamma så kom den på plats till slut! Jag hoppas ni ska tycka om den och jag ska försöka uppdatera den regelbundet. Framöver kommer bli en hektisk period inför Bokmässan och jag ser framemot att dela den med er! Nu ska jag vila upp mig för en ny och förhoppningsvis produktiv vecka. Vem vet vad den har i sitt sköte? Ha det bra så länge så hörs vi snart igen!


Puss & Kram!


/ Adéle Jordan

21 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Från oss alla till er alla...

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

Recensioner, Westlife och ett halvfärdigt slut!

Jaha, jag skrev visst sist att det inte skulle dröja så länge innan nästa inlägg, men, men... That's life I guess! Vad har hänt sedan dess förutom att jag har pyntat hela lägenheten? Jo, jag har fått

Nu sätter vi fart!

Hej på er! Det var länge sedan! Tyvärr :( Så vad har hänt i era liv? Här har det inte hänt så mycket, eller? Förra helgen var jag på Litteraturens Lördag här på Stadsbiblioteket i Örebro, en liten min