top of page

Välkommen hit!

Hej hej! Om ni läser det här har ni hittat till min hemsida. Vad roligt! Det var rätt så kämpigt att få igång den, men tack vare min kusin Markus och lite jävlaranamma så kom den på plats till slut! Jag hoppas ni ska tycka om den och jag ska försöka uppdatera den regelbundet. Framöver kommer bli en hektisk period inför Bokmässan och jag ser framemot att dela den med er! Nu ska jag vila upp mig för en ny och förhoppningsvis produktiv vecka. Vem vet vad den har i sitt sköte? Ha det bra så länge så hörs vi snart igen!


Puss & Kram!


/ Adéle Jordan

24 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej allihopa! Det var ett tag sedan jag skrev sist, jag vet. Så hur är det med er? Själv är det bra. Förutom att jag blev moster för andra gången idag har det varit fullt upp det här året! Med vadå ka

Boklanseringen är i full gång och på söndag är det min tur att prata om min nya bok på zoom och jag hoppas att så många av er kan/vill hänga på! Under tiden bjuder jag här på min första intervju som j

Boktrailer

bottom of page