top of page

Välkommen hit!

Hej hej! Om ni läser det här har ni hittat till min hemsida. Vad roligt! Det var rätt så kämpigt att få igång den, men tack vare min kusin Markus och lite jävlaranamma så kom den på plats till slut! Jag hoppas ni ska tycka om den och jag ska försöka uppdatera den regelbundet. Framöver kommer bli en hektisk period inför Bokmässan och jag ser framemot att dela den med er! Nu ska jag vila upp mig för en ny och förhoppningsvis produktiv vecka. Vem vet vad den har i sitt sköte? Ha det bra så länge så hörs vi snart igen!


Puss & Kram!


/ Adéle Jordan

24 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandm

bottom of page