top of page

Välkommen hit!

Hej hej! Om ni läser det här har ni hittat till min hemsida. Vad roligt! Det var rätt så kämpigt att få igång den, men tack vare min kusin Markus och lite jävlaranamma så kom den på plats till slut! Jag hoppas ni ska tycka om den och jag ska försöka uppdatera den regelbundet. Framöver kommer bli en hektisk period inför Bokmässan och jag ser framemot att dela den med er! Nu ska jag vila upp mig för en ny och förhoppningsvis produktiv vecka. Vem vet vad den har i sitt sköte? Ha det bra så länge så hörs vi snart igen!


Puss & Kram!


/ Adéle Jordan

26 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments


Vad kul! Ja, nu är det inte långt kvar :) Hjälp!

Like

Hej där, hittade hit i alla fall. Ska bli spännande att få läsa din debutroman

Like
bottom of page