Senaste böckerna

Utöka din bokkollektion

Genom bron till dimman

Spana in min senaste bok. Efter att ha spenderat otaliga timmar ända fram till dess utgivning, kan jag stolt meddela att den äntligen är klar. Kreativ, innovativ och fylld med spänning; Genom bron till dimman är definitivt en bok du kommer ha svårt att lägga ifrån dig. Om du gillar mina tidigare verk kan jag garantera att du även kommer att älska denna.

Jetty

Landets korn

Jag är mer än stolt och hedrad över att kunna presentera min senaste bladvändare till dig. Min familj, mina vänner och självklart min förläggare vet hur mycket arbete som har lagts ner för att få den här boken klar för publicering och utgivning. Jag är så glad att äntligen få dela Landets korn med en ännu bredare publik, och hoppas att du kommer att uppskatta den.

Wheat Field

En värdefull sanning

Jag har arbetat på min senaste utgåva under en längre tid nu, och kan inte vänta tills du får läsa den. Denna bok började först som ett projekt vid sidan av, men utvecklades snabbt till ett fascinerande arbete som jag inte kunde sluta tänka på. Kontakta mig för att beställa ditt exemplar redan idag, och låt mig få veta vad du tycker om den.

Boy in the Field