top of page

Om mig

Vem är jag?

Hej!

Jag heter Adéle Jordan och jag är författare och manusutvecklande lektör!

Som författare har jag släppt två böcker inom genren Feelgood/Romance, Kärlek, svek och smaragder (2019) och Svartsjuka, vänskap och akvamariner (2021). Om du vill läsa mer om dem kan du gå in under Böcker.

Som manusutvecklande lektör inriktar jag mig främst på manus inom Feelgood, Romance och mysdeckare, även så kallad Cozy Crime, men har du ett manus i en annan genre så får du gärna höra av dig så kan vi se om jag ändå är rätt lektör för dig!

Därför ska du anlita mig

Som manusutvecklande lektör kommer du av mig att få ett positivt och konstruktivt utlåtande. Eftersom jag är författare och själv läser mycket är jag bra på att se helheten i en story, men även de små detaljerna och de logiska luckorna. Jag läser fort och blir engagerad i det jag läser, vilket gör mig målmedveten och strukturerad.

Har du hamnat i en svacka så är jag bra på att peppa och pusha dig i ditt arbete. Jag är lyhörd till dig och ditt manusbehov och är därmed mottaglig till kritik från dig. Jag kan även hjälpa dig med karaktärsutveckling och gestaltning. Om du har läst mina böcker så vet du att jag är bra på att skriva romantiskt, spännande och med twister. Om inte, läs dem!

Låter jag som rätt lektör för dig och ditt manus, spana in mina tjänster. Du hittar dem antingen här eller under rubriken Mina tjänster.

bottom of page