top of page

Nyheter

Just nu går jag en utblidning till manusutvecklande lektör hos Ann Ljungberg och Helena Hansen på manusutvecklarutbildningen. Klar blir jag lagom till Bokmässan i Göteborg sista helgen i september, då kommer även hemsidan vara uppdaterad med vad jag kommer erbjuda för tjänster och priser, men redan nu går det bra att anmäla intresse via mitt konaktformulär!

Lite drygt tjugo år har gått sedan triangeldramat på Irland mellan Michelle, Adam och Gavin fick sitt slut. Men vad hände efter? Vilka fick egentligen sina lyckliga i alla sina dagar? Och hur påverkade blev nästa generation av händelsernas efterdyningar? Det, och mycket annat, får vi svar på i boken "Svartsjuka, vänskap och akvamariner" som släpps i slutet av september.


På Bokmässan i Göteborg 2019 var det många debutanter på plats. En utav dem var Adéle Jordan som släppte sin första bok, en Romance vid namn "Kärlek, svek och smaragder". Nu två år senare är hon aktuell med den fristående uppföljaren Svartsjuka, vänskap och akvamariner".

"Redan innan jag hade skrivit färdigt första boken kände jag att det mycket väl kunde bli en uppföljare. Det var en röst som sa att det fanns mer äventyr för mina karaktärer. Jag var helt enkelt inte redo att släppa taget om dem!", förklarar Adéle Jordan.


"Svartsjuka, vänskap och akvamariner utspelar sig drygt tjugo år efter händelserna i "Kärlek, svek och smaragder", och liksom dess föregångare även den till största del på Irland dit Adéle har en stark koppling till. Bland annat har hon besökt den gröna ön fyra gånger och vore det inte för Covid-19 hade det säkert blivit minst ett besök till. Men vi får även stanna kvar här hemma i Sverige med några av de gamla karaktärerna.


"Själva kärnan i handlingen kommer kretsa kring den nya generationen och deras liv och äventyr på Irland. Men jag har självklart inte glömt mina karaktärer från förra boken, det var ju därför bland annat jag ville skriva en uppföljare. Läsaren bjuds här in till en bergodalbana fylld av starka känslor och stor dramatik! ", avslutar en nervös men förväntansfull Adéle Jordan.

bottom of page