top of page

Nu är den här!

Hej hej!


Ja, nu är den alltså här! Min första medverkan, men förhoppningsvis inte sista, i en podd! Lyssnade på den imorse och tyckte själv inte att det lät så dumt trots att jag inte är något stort fan av att höra min egen röst på inspelningar. Men jag hoppas att ni ska tycka om den, både rösten och podden, och ni får jättegärna höra av er efter att ni har lyssnat med kommentarer och synpunkter! Länkar till den i slutet av inlägget och om det inte funkar kommer jag även att dela den på diverse sociala medier och såklart finns den på Spotify också, sök bara på Bokfesten. Och med det önskar jag er alla en trevlig helg!


Puss & Kram!


https://bokfesten.buzzsprout.com/2207165/13170575

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page