top of page

28 dagar kvar!

Eller man kan också säga en månad kvar eller fyra veckor kvar. Det gör man lite som man vill och känner för, MEN innebörden är detsamma! Om exakt så lång, eller rättare sagt kort tid, släpper jag min första bok på Bokmässan i Göteborg! Hjälp!! Jag börjar få panik! Egentligen vill jag säga till mig själv att det är lugnt, men tror ni att jag kommer att lyssna? Det tror inte jag heller! Mycket är ändå fixat till den stora dagen, det är bara den lilla detaljen att jag inte har fått filen av han som sätter inlagan än så jag har inte kunnat skicka in för provtryck :( Han fick den igen i måndags för det var något problem med den han hade fått innan, och sa att han skulle fixa det så fort han kunde och jag vill egentligen inte hålla på att stressa honom men jag blir ju själv stressad! Ska försöka att vänta med att kontakta honom tills på måndag igen, men det blir svårt. Vill ju ha den nu! Okej, det var allt för mig nu. I helgen ska jag försöka varva ner med Formel 1 från Spa i Belgien och den sista säsongen av Orange Is The New Black :) Ha det bra!


Puss & Kram

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej allihopa! Det var ett tag sedan jag skrev sist, jag vet. Så hur är det med er? Själv är det bra. Förutom att jag blev moster för andra gången idag har det varit fullt upp det här året! Med vadå ka

Boklanseringen är i full gång och på söndag är det min tur att prata om min nya bok på zoom och jag hoppas att så många av er kan/vill hänga på! Under tiden bjuder jag här på min första intervju som j

Boktrailer

bottom of page