top of page

Ett kort men viktigt meddelande

Hej hej! Här kommer ett kort inlägg och rör er som har beställt boken från min hemsida. Har ni fått för det första boken eller någon sorts bekräftelse om att ni har köpt den? Hör gärna av er då det kanske verkar som om det är något fel på själva shopen :(


Puss & Kram

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Boklanseringen är i full gång och på söndag är det min tur att prata om min nya bok på zoom och jag hoppas att så många av er kan/vill hänga på! Under tiden bjuder jag här på min första intervju som j

Boktrailer

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

bottom of page