top of page

Hör ni mig nu?

Hej allihopa!


Nu var det ett tag sedan och mycket av det är på grund av, eller tack vare, nanowrimo där jag har lyckats skriva drygt 10000 ord och mer ska det bli! Men nog om det för den här gången, det var inte det jag skulle ta upp här och nn. Nej, det är något som jag har vetat om i typ två år nu, men inte velat säga förrän allt var klart, och nu äntligen är det det: Mina böcker ska bli ljudböcker! :D Eller ja, de är väl redan klara för den 5 december och 12 december kommer de ut till ljudbokstjänsterna! Yay! :) Kul, va? Så medan ni läser eller lyssnar på mina existerande böcker så fortsätter jag skriva på min kommande bok :) Hur låter det? Jag tycker det låter asbra för än så länge är det fortfarande väldigt roligt, den här skrivprocessen! :) Och så ska jag köpa mig ett ljus ;) Ha det bra så hörs vi förhoppningsvis snart igen!


Puss & Kram!
14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vill du bli min kompis?

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandm

コメント


bottom of page