top of page

Vill du bli min kompis?

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandmedlemmar till sitt kommande-framgångsrika band. Nej, utan jag har bestämt mig för att satsa mer på mitt skrivande (äntligen) och som hjälp på traven ska jag delta i novembers NaNoWriMo! För er som inte vet vad det är, hur ska jag förklara? Man sätter ett mål på att till exempel skriva klart sitt råmanus och klarar man sina dagliga ord ska man ha kommit upp i minst 50000 ord när november är slut, tada! Jag har aldrig gjort detta förr men tänker vad har jag att förlora? I bästa fall lyckas jag och har därmed skrivit ett, eller två, råmanus, yay! I värsta fall kanske jag kommer upp i en fjärdedel eller hälften av orden och det är ingen dålig början det heller, yay! Men åter till rubriken. Jag känner att det både skulle bli lättare och roligare om jag hade en partner som kunde stötta och peppa mig, samtidigt som jag självklart stöttar och peppar tillbaka! Så vad säger ni? Vill du/ni också ta ditt/ert skrivande på allvar och samtidigt få en skrivpartner? Hör gärna av dig/er till mig! Tillsammans kan vi göra det här!


Puss & Kram!

104 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글 3개


Jag har deltagit i NaNoWriMo i några år nu. Vad är dit NaNoWriMo namn, så kan jag lägga till dig som vän?


좋아요
답글 상대:

Vad heter du där förresten? Ifall jag tänkte försöka hitta dig :)

좋아요
bottom of page