top of page

I'm going international!

Ja, idag var det dags för ännu en intervju! Denna gång var det med Lösnummer, Örebro Universitets studenttidning, och det gick väldigt bra :D Jag vet inte om det är för att jag börjar bli varm i kläderna, att jag känner personen som intervjuade mig eller om det är en kombination, men jag var inte nervös idag! Jag kanske rent utav börjar bli ett proffs på det här? Nej, okej, så långt ska jag inte gå ;) Men roligt och coolt är det i alla fall! Så när kommer då intervjun ut? Jo, den kommer ut någon gång nästa vecka på deras hemsida, losnummer.se :) Och vet ni vad mer? Den blir även översatt till engelska så att de internationella studenterna kan läsa den! I'm going international! Nu ska jag ta och titta på Paradise Hotel och fundera över ett beslut jag måste bestämma mig för den här veckan!


Puss & Kram

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Boklanseringen är i full gång och på söndag är det min tur att prata om min nya bok på zoom och jag hoppas att så många av er kan/vill hänga på! Under tiden bjuder jag här på min första intervju som j

Boktrailer

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

bottom of page