top of page

It's alive!

Hej allihopa!


Det var ett tag sedan jag skrev sist, jag vet. Så hur är det med er? Själv är det bra. Förutom att jag blev moster för andra gången idag har det varit fullt upp det här året! Med vadå kanske ni undrar? Jo, med det här:


Just nu går jag en utblidning till manusutvecklande lektör hos Ann Ljungberg och Helena Hansen på manusutvecklarutbildningen. Klar blir jag lagom till Bokmässan i Göteborg sista helgen i september, då kommer även hemsidan vara uppdaterad med vad jag kommer erbjuda för tjänster och priser, men redan nu går det bra att anmäla intresse via mitt konaktformulär!


Jag lovar att jag nu framöver kommer att bli bättre på att uppdatera bloggen! Om inte jag håller det löftet får ni väl hojta till eller ta mig i örat eller någon annat knep som ni tror kommer fungera ;)


Puss & Kram!

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page