Sök
  • Adéle Jordan

Kommer inte kunna sova mycket inatt!

Oj oj oj! Så här nervös har jag inte varit på länge! Hur ska det gå? Vad ska jag säga? Kommer jag att göra bort mig? Ojne vojne! Nu kanske ni undrar vad jag pratar om, men det kommer jag inte att avslöja. Inte än ;) All will be revealed tomorrow, I think! Så får vi se om det har gått bra eller ej. Ni kan väl hålla tummarna åt mig även om ni inte vet vad det handlar om :)? Nej, nu ska jag ta och vila och ladda upp inför morgondagen! Ha det bra!


Puss & Kram


P.S. Om någon som läser det här vet hur man ändrar typsnitt på bloggen vore jag glad om den kunde lämna en kommentar med hjälp :) D.S.


Hej hej!

16 visningar5 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Från oss alla till er alla...

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

Recensioner, Westlife och ett halvfärdigt slut!

Jaha, jag skrev visst sist att det inte skulle dröja så länge innan nästa inlägg, men, men... That's life I guess! Vad har hänt sedan dess förutom att jag har pyntat hela lägenheten? Jo, jag har fått

Nu sätter vi fart!

Hej på er! Det var länge sedan! Tyvärr :( Så vad har hänt i era liv? Här har det inte hänt så mycket, eller? Förra helgen var jag på Litteraturens Lördag här på Stadsbiblioteket i Örebro, en liten min