top of page

Kommer inte kunna sova mycket inatt!

Oj oj oj! Så här nervös har jag inte varit på länge! Hur ska det gå? Vad ska jag säga? Kommer jag att göra bort mig? Ojne vojne! Nu kanske ni undrar vad jag pratar om, men det kommer jag inte att avslöja. Inte än ;) All will be revealed tomorrow, I think! Så får vi se om det har gått bra eller ej. Ni kan väl hålla tummarna åt mig även om ni inte vet vad det handlar om :)? Nej, nu ska jag ta och vila och ladda upp inför morgondagen! Ha det bra!


Puss & Kram


P.S. Om någon som läser det här vet hur man ändrar typsnitt på bloggen vore jag glad om den kunde lämna en kommentar med hjälp :) D.S.


Hej hej!

16 visningar5 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Boklanseringen är i full gång och på söndag är det min tur att prata om min nya bok på zoom och jag hoppas att så många av er kan/vill hänga på! Under tiden bjuder jag här på min första intervju som j

Boktrailer

Här kommer en liten hälsning så här dan före dopparedan! Jag, tillsammans med Michelle, Adam, Gavin, Kelly, Sara, Melanie, Melinda med flera, vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År (

bottom of page