top of page

Kommer inte kunna sova mycket inatt!

Oj oj oj! Så här nervös har jag inte varit på länge! Hur ska det gå? Vad ska jag säga? Kommer jag att göra bort mig? Ojne vojne! Nu kanske ni undrar vad jag pratar om, men det kommer jag inte att avslöja. Inte än ;) All will be revealed tomorrow, I think! Så får vi se om det har gått bra eller ej. Ni kan väl hålla tummarna åt mig även om ni inte vet vad det handlar om :)? Nej, nu ska jag ta och vila och ladda upp inför morgondagen! Ha det bra!


Puss & Kram


P.S. Om någon som läser det här vet hur man ändrar typsnitt på bloggen vore jag glad om den kunde lämna en kommentar med hjälp :) D.S.


Hej hej!

16 visningar5 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vill du bli min kompis?

Jo, alltså jag har faktiskt kompisar så det här är inte någon efterlysning a la OKEJ, Kamratposten eller någon annan tidning sent 90-tal - tidigt 00-tal där man kunde söka efter brevvänner eller bandm

bottom of page