top of page

Kommer inte kunna sova mycket inatt!

Oj oj oj! Så här nervös har jag inte varit på länge! Hur ska det gå? Vad ska jag säga? Kommer jag att göra bort mig? Ojne vojne! Nu kanske ni undrar vad jag pratar om, men det kommer jag inte att avslöja. Inte än ;) All will be revealed tomorrow, I think! Så får vi se om det har gått bra eller ej. Ni kan väl hålla tummarna åt mig även om ni inte vet vad det handlar om :)? Nej, nu ska jag ta och vila och ladda upp inför morgondagen! Ha det bra!


Puss & Kram


P.S. Om någon som läser det här vet hur man ändrar typsnitt på bloggen vore jag glad om den kunde lämna en kommentar med hjälp :) D.S.


Hej hej!

19 visningar5 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

5 Comments


Har ju haft sen semester - hela augusti, så nu inne på sista veckan :(

Like

Aha, smidigt! Men hur länge har du semester egentligen?!

Like

Haha, ja har inte alla kändisar stalkers? :) Jag får notiser om dina inlägg och då blir jag ju såklart nyfiken och klickar vidare....och så har jag fortfarande semester

Like

Jävlar vad snabb du är! Har jag fått en stalker? ;) Tack för att du håller tummarna, det kan behövas! Självklart kommer det ett nytt blogginlägg om hur det gick, troligtvis redan imorgon :)

Like

Håller tummarna för morgondagen och hoppas på ett nytt inlägg imorgon, så man får veta vad för spännande sak du har för dig

Like
bottom of page